7 dingen om de Kerst te vieren op Zuid

1. Kerstmarkt Charloisse Lagedijk

Een heerlijk uitje voor het hele gezin?  Bezoek dan de kleine en gezellige overdekte kerstmarkt in een grote in kerstfeer versierde loods in Charlois. Het is niet enkel overdekt, maar ook lekker verwarmd. Hier kun je lekker smullen van diverse lekkernijen, zoals een glaasje Gluhwein. Toegang is gratis!

Wanneer: 17 december van 14.00 tot 20.00 uur
Waar:       Charloisse Lagedijk 508 Rotterdam

Charloisse Lagedijk
Charloisse Lagedijk

2. Kaapse Vintagemarkt

Aanstaande zondag is Kaapse markt helemaal in het teken van Kerst! Hier vind je vooral veel Design en Vintage spullen. Er is zelfs een speciale inpakkraam waar alle cadeaus door inpak-elfjes ingepakt kunnen worden.

Wanneer:  18 december tussen 12.00 en 17.00 uur
Waar:         Deliplein Rotterdam

2
Kaapse Vintagemarkt

3. Charloisse Kerstfair

Dit weekend kun je twee dagen lang genieten van Charloisse Kerstfair. Zo kom je leuke kraampjes tegen en kun je genieten van muzikale kerstsfeer. Koud? Geen zorgen! Het is lekker overdekt.

Wanneer:  17 en 18 december
Waar:        Charloisse Kerksingel Rotterdam

Charloisse Kerstfair

4. Kerstcircus en Christmasfair, twee uitjes in één!

Met het hele gezin naar een leuke voorstelling gaan blijft altijd leuk. Kerstcircus Ahoy is er een van die jou in ruim twee uur durende voorstelling laat genieten van sensationele acrobatiek en fascinerende magie. En natuurlijk de komische clowns die je onwijs veel laten lachen. Kortom, een mooi circus met live orkest en top-acts uit heel Europa. Op dezelfde dag kun je als bezoeker van Kerstcircus ook de Christmas Fair in Ahoy gratis bezoeken. De Christmas Fair is sfeervol versierd met kerstbomen en lichtjes. Je vindt er diverse eet- en drinkgelegenheden. Ook zijn er vele, gezellige winterse kraampjes.

Wanneer: 20 t/m 24 december
Waar:       Rotterdam Ahoy

Christmas Fair Ahoy
Christmas Fair Ahoy

5. Romantische kerst of gezellig met familie

Wil je je kerstdagen extra speciaal maken en genieten van een romantische Kerst met z’n tweeën, met vrienden of gewoon met de hele familie? Dan is SS Rotterdam sterk aan te raden. Het hotel en de restaurants van dit cruiseschip zijn volledig in kerstsfeer. Of u nu wilt brunchen, dineren, feesten of overnachten; het kan allemaal aan boord. Kijk voor meer informatie naar SS Rotterdam (link)

Wanneer: 24 t/m 26 december
Waar:  SS Rotterdam

SS Rotterdam
SS Rotterdam

6. Kerst brunch

Als je het minder uitgebreid wilt houden, maar de kerstbrunch niet over wilt slaan, dan is Hotel New York een bezoekje waard. Check voor uitgebreide info over buffet en prijzen op: link Hotel New York

Wanneer: 25 december
Waar:  Hotel New York

7. Black Tie in de Cruise Terminal

In december zal de Cruise Terminal Rotterdam net als voorgaande jaren volledig worden omgetoverd tot unieke feestlocatie. Het thema dit jaar is ‘24K Dresscode’ en goud zal dan ook niet weg te denken zijn. Trek je pak of galajurk maar aan en dans de nacht door!

Wanneer: 24 december
Waar:  Cruise Terminal Rotterdam

Black Tie in de Cruise Terminal
Black Tie in de Cruise Terminal

 

One thought on “7 dingen om de Kerst te vieren op Zuid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *