Beleef muziek op Zuid

Mocht je de komende weekenden nog geen plannen hebben, maar wel graag een muzikale belevenis willen meemaken, dan heb ik alvast een paar tips voor je op een rij. Van MTV EMA Fanaudities tot een gezellige en swingende Ladies Night.

Ladies Night

Samen met je moeder, vriendin of gewoon gezellig met collega’s een vermakelijke damesavond beleven. Dat kan op 21 oktober bij Islemunda waar zang, dans, film en lekker eten de ingrediënten vormen van de avond. Zo is er onder andere een Kizomba optreden, diverse kraampjes  met fashion en ladies-quiz en nog veel meer. Ook kun je genieten van Magic Mike XXL, een komedie film met sexy mannen speciaal voor dames. Daarna is er een After party. Op zo’n avond zal niemand zich vervelen! Oh, mis de inloop, oftewel het glaasje prosecco niet! Klik hier voor meer info.
Wat:  Ladies Night
Wanneer: Vrijdag 21 oktober 2016
Waar:  Islemunda, Herenwaard 17, 3078 AK Rotterdam

Magic Mike XXL, sexy komedie
Magic Mike XXL, sexy komedie

Divali, lichtjesfeest

Dat variatie meestal goed is, is geen twijfel aan. Daarom is het leuk om even iets heel anders te beleven dan de alledaagse feestjes. Geen Hollywood, maar Bollywood! Hiervoor hoef je gelukkig niet helemaal naar India. Indiaas lichtjesfeest Divali is een van de bijzondere feesten die in de maand oktober plaatsvindt. Dit feest gaat gepaard met verrassende, muzikale optredens, heerlijk eten (meestal zoet) en nog veel meer. Ben je benieuwd naar dit lichtjesavond, dan kun je door middel van een voorstelling terug naar de oorsprong van Divali. Natuurlijk zijn er diverse Hindoestaanse kraampjes met o.a. lekker eten, henna en mooie sieraden. Voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd. Kortom, er valt genoeg te beleven!
Wat:   Lichtjesfeest, Divali
Wanneer:  22 oktober 2016
Waar:  Theater Zuidplein, Zuidplein 60-64, 3083 CW Rotterdam

Divali, Lichtjesfeest
Divali, Lichtjesfeest

MTV Awardshow

Wil je hééul graag bij de MTV EMA 2016 aanwezig zijn om van een korte afstand je idool te ontmoeten en optredens te zien? Ga dan op 28, 29 of 30 oktober naar Ahoy om een fanauditie te doen! Tijdens deze fanauditie geeft MTV kaartjes weg voor de MTV EMA 2016 in Ahoy. De inhoud van de auditie mag je helemaal zelf bedenken. Het is de unieke kans om binnen 60 seconden te laten zien waarom jij de gratis kaartje voor de grote show mag winnen. De danspasjes van Bruno Mars nadoen of  een metamorfose ondergaan om je als je grootste idool om te toveren. Alles kan bij de fanauditie. Wees creatief!
Wat:  MTV EMA Fanauditie
Wanneer: 28, 29 en 30 oktober 2016
Waar:  Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

MTV EMA 2016
MTV EMA 2016

Halloween feest

Een van de leukste griezelfeesten in Portugaal! Ballroom dancing voor jong en oud, stelletjes, singels, familie of vrienden. Kortom, iedereen is welkom! Trek je engste outfit maar alvast uit de kast, want op zondag 30 oktober is het griezelen geblazen tijdens Halloween. Omdat de avond geheel in thema van Halloween staat, zal alles in een griezelige stijl worden versierd. Als je geen griezel-outfit hebt, geen ramp! Mensen met gewone outfit zijn ook welkom. Dus kom dansen op de hipste muziek en geniet van de luxe en griezelige hapjes.
Wat:  Halloween feest
Wanneer: 30 oktober 2016
Waar:  De Brinkhoeve Party, Kerkstraat 12, 3171 GG Rotterdam

Halloween Party
Halloween Party

Run The Trap XL

Nog drie weken, dan kun je op vrijdag 4 november naar de Run The Trap XL in de Factory010. Dit is het allereerste Run The Trap XL – Indoor Festival. In meerdere ruimtes in de Factory010 zullen de beste artiesten uit binnen- en buitenland op het gebied van trap, hiphop, bass en beats muziek optreden! Wil je alvast kaarten winnen, neem dan een kijkje op deze website Of koop je kaartjes hier.
Wat:  Run The Trap XL
Wanneer: Vrijdag 4 november 2016
Waar:  Factory010, Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam

Alvast veel plezier!

Run The Trap XL
Run The Trap XL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *