Culinaire, muzikale of sportieve Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag om liefde te vieren, te koesteren en of te beleven. Samen met je partner of gewoon een vriend of vriendin. Heb je nog plannen voor deze speciale dag, kijk dan naar deze 5 leuke dingen op Zuid.

1. Romantisch concert

Houd je van muziek, neem op zaterdag 11 februari je geliefde mee naar het Valentijnsconcert van de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie. Het orkest speelt onder leiding van dirigent Ton van Grevenbroek een suite met bekende delen uit van Prokofjev “Romeo en Julia”. Romantischer kan het niet worden!

Wat:  Valentijnsconcert
Wanneer: 11 februari 2017
Waar:  Portlandstraat 57, 3082 XG Rotterdam

Het Valentijnsconcert
Het Valentijnsconcert

 

2. Stap op aan boord van de Love Boat

Valentijnsdiner
De keukenbrigade van SS Rotterdam staat helemaal klaar om je een onvergetelijk Valentijnsdiner te bezorgen door diverse culinaire hoogstandjes te bereiden. Je hebt de keuze om in het Lido Restaurant of Club Room te genieten van een romantisch, luxe diner.

Valentijns Arrangementen
Na het diner kun je op het SS Rotterdam in één van de mooie Superior Rooms overnachten. Om je verblijf op het ss Rotterdam samen met je partner op een romantische manier af te sluiten, staar er ‘s ochtends een heerlijk uitgebreid international cruise ontbijt voor je klaar.

Wat:  Valentijnsdiner en -arrangement
Wanneer: 14  februari 2017
Waar:  3e Katendrechtse Hoofd 25, 3072 AM Rotterdam

Valentijnsdiner SS Rotterdam
Valentijnsdiner SS Rotterdam

3. Sprankelend Valentijnsdiner bij Wijnbar Maaskant

Elkaar diep en liefdevol in de ogen staren met een glas wijn in de hand? Wijnliefhebbers kunnen op Valentijnsdag hun hart ophalen bij Wijnbar Maaskant. Zij bieden een verrukkelijk 3 gangen Valentijnsdiner aan, inclusief een glaasje bubbels. Daarnaast vinden er live optredens plaats. Genieten!

Wat:  Valentijnsdiner
Wanneer: 14  februari 2017
Waar:  Wijnbar Maaskant

Valentijnsdiner Wijnbar Maaskant
Valentijnsdiner Wijnbar Maaskant

4. Voor de sportieve Valentijn: World Tennis Tournament

Wil je liever iets sportiefs ondernemen, dan kun je altijd nog naar het ABN AMRO World Tennis Tournament. Het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker zeer veel te beleven valt. Zo kun je op het toernooi naar Shops & Bites, met leuke winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein. Op het Sports Plaza kun je zelf nog een balletje slaan.

Wat:  World Tennis Tournament
Wanneer: van 13 t/m/ 19 februari 2017
Waar:  Rotterdam Ahoy

World Tennis Tournament
World Tennis Tournament

5. De zoete afsluiter bij Hotel New York

Wil je na de World Tennis Tournament heerlijk dineren in de buurt van Ahoy Rotterdam, dan is Hotel New York het uitstekende locatie voor eenheerlijk diner. Hier kun je namelijk genieten van een heerlijk diner met als afsluiter de Red Velvet Valentine. Dit Valentijnsdessert bestaat uit Red Velvet cake, brownie met cheesecake, aardbeien en frambozensorbet afgetopt met cava. Het kan niet lekkerder!

Wat:  Valentijnsdiner
Wanneer: 14 februari 2017
Waar:  Hotel New York

Red Velvet Valentine
Red Velvet Valentine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *