10 Dagen Charlois Speciaal

Afgelopen vrijdag is Charlois Speciaal van start gegaan, een kunstevenement van 10 dagen in Rotterdam Charlois. Tijdens dit evenement zullen meer dan 100 kunstenaars hun kunst tentoon stellen. Dit jaar zijn er 5 thema’s vastgesteld die zijn gebruikt tijdens het ontwerpen van de kunstwerken; tuinieren, honden, textiel, tattoo en voedsel.

Tijdens Charlois Speciaal zullen op verschillende locaties evenementen plaatsvinden. Het is een super vol programma met ontzettend veel leuke dingen. Ik geef je een klein inkijkje voor komend weekend!

Voorbeeld thema honden

Pizza Speciaal

Tijdens het ‘Balcony Festival’ bij de kunstenaarsgemeenschap ‘t-Otje zaterdag 18 juni kan je genieten van “Pizza Speciaal”! Gratis zelfgemaakt pizza, samen met heerlijke wijn, bier, bio sap en wordt je vanaf de balkons toegespeeld en bezongen. Braziliaanse liedjes, Portugese Fado, een klassiek a-cappella koor, jazz, singer songwriters, een quadrofonische soundscape (Een wat?) spoken word, en een solo op saxofoon. Tussen 15.00 en 20.00 uur kun je van dit alles genieten!

Camping Heijplaat

Dan hebben we ook nog Camping Heijplaat! Dit is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van kunst en natuur in de stad. De camping is open van vrijdag 17 juni tot zondag 19 juni. Op deze unieke plek in Rotterdam is er eten, muziek, theatervoorstellingen, een kampvuur en zelfs een rad van fortuin. Samen met de kinderen kan je gezellig  bij het kampvuur zitten en dansen op de muziek. Wil je een plekje? Dan kan je dit online reserveren, en je neemt gewoon je eigen tent mee. Meer informatie over deze unieke camping kan je hier vinden.

Kom ook!

Deze week is er dus van alles te zien en te beleven in Rotterdam Charlois tijdens Charlois Speciaal, teveel om hier op te noemen.. Charlois Speciaal is tot en met zondag 19 juni, dus ga gerust een kijkje nemen dit weekend! Wil je weten wat er allemaal nog meer  te doen is of meer informatie over de hier boven genoemde activiteiten? Dit vind je hier! Veel plezier!

Poster_charloisSpeciaal-2016

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *